SJ, Sj, gamla vän

"SJ, SJ, gamla vän, tänk att du lever än" - ja mer eller mindre, eller mindre ska man väl säga.
Idag åkte Alvin upp till Stockholm för att vara sin andra sommarvistelse med mamma Alex. Vi var i Göteborg vid 12 för att möta upp Alex, men så strulade SJ till det för oss alla. 2 timmars försening men som tur var så blev ju hemresans tåg försenat med pg.a. förseningen så Alvin och Alex han trots allt med sitt tåg som avgick nästan 1 timme försent, men kom till Stockholm nästan 3 timmar försent.
Ja, det där med SJ är ju ingen större hit, i alla fall inte när det gäller att passa tider - eller som den norrländska tågmästaren sa en sommardag "kommer vi inte fram på julafton kommer vi fram en annan dag".

Nåväl, vi får hoppas att Alvin får en lättare hemresa när det är så dags och att han får många roliga dagar med mamma Alex.

2 reaktioner till “SJ, Sj, gamla vän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *