Alvin in framtiden

Framtiden är som en bok fylld av oskrivna blad. Vi vet inte mycket om den, bara att den finns och förhoppningsvis kommer att vara bra.

Som förälder hoppas och önskar man ju alltid det bästa för sina barn, att kunna få vara med och stödja, hjälpa och finnas där då de mest behöver en. Man önskar dom all lycka i världen och vill att de skall växa upp till lyckliga harmoniska människor med de bästa förutsättningar till ett gott liv.
Vi, Alex och Ola, är inte något undantag som föräldrar, vi önskar vår Alvin allt bästa här i livet och vi gör allt vad vi kan för det.

Vi vill ge Alvin de bästa förutsättningar, ge honom trygghet, ge honom möjligheter, stödja och stötta honom - ja att bygga de bästa förutsättningar till ett bra liv.
Förutom all den kärlek, förutom att stimulera hans nyfikenhet och sinnen så försöker vi så gott vi kan att bygga upp, inte bara ett emotionellt kapital, utan även ett ekonomiskt kapital. För vi vet ju alla att ett ekonomiskt kapital alltid kan vara en bra pelare här i livet.
Därför har vi öppnat ett konto till Alvin på Nordea, kontonr. 1104 30 43918. Och de som så önskar vill vara med att stödja honom ekonomiskt eller bara vill ge honom en liten slant vid högtidsdagar, så är det naturligtvis välkommet.

Det är klart att man undrar hur framtiden kommer te sig. Hur kommer skolan att vara, kommer det finnas jobb och bostad. Kommer det nygamla ordspråket "Det var inte bättre förr, bara lite sämre nu" att stå sig?
Ja, frågorna är många och svaren få. Det enda vi med säkerhet nog kan veta är att den tekniska utvecklingen kommer att fortsätta på både gott och ont.
Ja, den som lever får se.

Genom Alvins sida kan ni följa med Alvin på hans resa genom livet, se hur de oskrivna bladen blir fyllda undan för undan.