Längtan efter mamma

Det är klart Alvin att du även längtar efter mamma, jag tror alla barn vill få bo med mamma och pappa - och jag önskar att det kunde få vara så för dig med.
Efter sista gången du hade varit hos mamma i Stockholm sa du till mig "Jag vill bo i Dalstorp men jag vill träffa mamma oftare" och bad mig att jag skulle framföra det. Jag skrev till mamma, 
Alvin bad mig att skriva och berätta vad han sa till mig på hemvägen.
"Jag vill bo i Dalstorp men vill träffa mamma oftare".
Så det vore nog bra att ni verkligen tar till vara på att det blir som det är sagt, varannan helg så det inte blir så långt mellan gångerna.

Ja det är sagt så men ingen verkar ju fatta att jag inte har råd med mer. Om nån pröjsar ytterligare en helg i månaden så visst.
Dessutomsäger han nästan varje gång han är här att han vill flytta till Stockholm.

Ja ibland är det lite svårt att begripa sig på din mamma, man undrar varför skaffar hon sig in te ett jobb som så många andra har bredvid sina studier, varför ser hon inte till att försona sig med mormor och morfar som har erbjudit henne att betala varannan helg.
Jag blir inte klok på henne, men hon är som hon är, hon är bara på det viset så man får väl acceptera det. Men det gör mig ont att hon verkligen inte löser det hela så du får möjligheten att träffa mamma oftare. Hon vill säkert som man samtidigt undrar "vill hon verkligen det".

Det känns lite hopplöst att jag inte kan göra så mycket åt det hela.
Du har sagt så många gånger till mig att "Va kul om mamma också kunde vara med", "Vad kul om mamma också kunde bo här", "Pappa kan du inte göra så att mamma blir kär i dig och inte längre vill bo med Richard". Jag lider med dig Alvin, jag önskar så att dina drömmar kan få gå i uppfyllelse.
Jag har påtalat för mamma att du skulle vilja att vi tre, Du Alvin, jag och mamma, kunde göra något tillsammans, ja för din skull. Men varje gång jag frågat så är det ett nej.

Man får bara hoppas att hon tar sitt förnuft till fånga och en dag inser vad hon missar, missar dig mitt älskade barn.

2018-02-26

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *