Om Alvin – en sida om Alvin Amadeus Hassbring-Widell

Den här sidan är skapad så att alla som önskar skall kunna följa och ta del av Alvins liv, samt för Alvin i framtiden som en liten dokumentation från första tiden och framåt.

Alvin föddes 2013.01.28 kl. 08.30 på Danderyd med en vikt av 3480gr och 48cm lång.
Hans fulla namn är Alvin Amadeus Hassbring-Widell.

Alvins föräldrar, Ola och Alex lever inte tillsammans men har gemensam vårdnad. Alvin är skriven med pappa Ola i Dalstorp där han har sin hemvist.

Alvin har  en storebror, Andreas (Olas son) , som är vuxen och sedan länge utflugen ur boet.

Alvin är inte bara alvernas vän (namnet betyder alvernas vän) utan för oss även alvernas konung.

De som står närmast Alvin, förutom pappa Ola och mamma Alex, är pappa Olas andra son (storebror Andreas) och Olas mamma (farmor Gunnel) samt Alex mamma (mormor Monica) och Alex pappa (morfar Inge).
Gunnel avled den 29 augusti 2017.

Då Alex inte har skrivit eller lagt in något det sista året - inte sedan augusti 2014, så får man väl mer se Alvins blogg som Olas blogg (då det är jag, Alvins pappa, som skriver och berättar) till Alvins ära, därav namnbytet till Ola och Alvins blogg (2015.11.20). Grundtanken är fortfarande densamma.

2016-01-27 kom bloggen att bli endast för vissa utvalda efter att Alvins mor Alex, i sin kamp att få ha Alvin skriven i Stockholm hos sig började gå för långt med att anmäla sidan med motivering att det finns några nakenbilder på Alvin i trädgården då han var väldigt liten. De sociala myndigheterna ansåg inte att bilderna var till något större problem och att de tänkte inte göra någon utredning.
För att slippa fler påhopp från Alex krävs nu inloggning.

Tyvärr så finns det inte, sedan en tid, mer information på bloggen om Alvin och hans mors dagar tillsammans förutom info när de träffas. Det är lite tråkigt, men Alex vill inte delge deras dagar tillsammans - tråkigt för Alvin i framtiden.

Så ta gärna del av det lite unika att kunna följa en människas liv från dess första dag, även om inte riktigt alla dagar är dokumenterade,

Surfa lugnt

Surfplattemålning

 

uppdat. 2017-08-29