Underbara morföräldrar

Ja Alvin, nog har du allt underbara morföräldrar som älskar dig, och du dom.
Dom skämmer inte bara bort dig med kärlek och lek, utan även med leksaker, kläder och sportutrustning, tar med dig på äventyr, kostar på dig simundervisning - ja det finns inga gränser för dom när det gäller ditt ve och väl.
Dom gör genom mig och det är för din skull, inte för min för att vara mig behjälplig (även om det nu både hjälper mig och stöttar mig), utan just för din skull. Det hade lika gärna kunnat vara genom din mamma om hon hade accepterat att få det stödet från dom genom henne.

Att se dig med mormor och morfar gör en glad, man märker hur stor ömsesidig kärlek det är mellan er. Visst kör du lite extra hårt med din morfar i studsmatta, cykling, bil-lek och all annan lek där morfar följer dina önskemål.

Det är nog bra många barn som önskar få ha så underbara mor- eller farföräldrar som du har. Ja, dina farföräldrar lever inte längre tyvärr men du har de allra underbaraste morföräldrar.

Ja, nog har du det ganska bra ändå även om du tyvärr inte får bo och leva med båda dina föräldrar, något jag hade hoppats på att du skulle få göra.
Men det är kanske är just därför du blir så bortskämd på alla vis genom mig och din mormor och morfar.
Så får du ju även leva med mig i ett stort hus anpassat för dig med leksaker i hela huset, en stor trädgård med eget stort lekhus, studsmatta och pool. En trädgård med frukt och bär, en trädgård där du har din kanin och dina höns. Och dina katter som strövar fritt ute och inne.
Så har vi skogen och sjön i vår närhet som bjuder på naturupplevelser.
Inte att förglömma så har du närhet till mormor och morfar som numer bor i Dalstorp. Då farmor levde och bodde på Hjälmå här i Dalstorp ville du ofta gå till farmor, nu när mormor och morfar bor här i Dalstorp vill du gå dit jämt och ständigt, eller att dom kommer till oss, av förståeliga skäl - du älskar dom.

Ja, jag är också glad och tacksam att du har så underbara morföräldrar för det gör dig lycklig.
Jag önskar att din mor kunde förstå hur underbara din mormor och morfar är och att hon kunde se att det är för din skull dom gör allt för dig, och att hon slutade säga negativa saker om dom och låta dig kunna få älska dom som du gör.

2018-09-11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *