Gå till innehåll

Mamma höna och hennes kyckling (uppdaterad)

Igår var mamma höna ute med sin kyckling hela dagen, så det blir nog inga fler kycklingar den här gången för henne då hon inte ruvade på hela dagen utan bara ägnade sig åt sin kyckling. Visserligen har hon sedan på kväll och natt ruvat vidare, men det är nog kört med dom andra äggen, fast än kanske inte undrens tid är förbi.

Men det är bara april så kanske någon annan av hönsen börjar ruva så det blir några till, annars får väl vi plocka fram äggkläckningsmaskinen.

Uppdaterat lite senare; Tänk vad fel man ibland kan ha. senare på dagen visade det sig att trots att hönemamman inte ruvat sina ägg på hela dagen igår så lyckades hon kläcka fram en till. Ja undrens tid tycks inte vara förbi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *