Gå till innehåll

Kvällspromenad i trädgården

Man kan förena nytta med nöjje då man tar sig en kvällspromenad i sin trädgård, så gör vi. På kvällen går sniglarna till attack i trädgården, dom vill vi helst slippa, i alla fall de flesta av dom. Vi tar vår snigelhink och samlar in dom vi hittar. fast dom små snäckorna låter vi vara likaså Pantersnigeln (Leopardsnigeln) som hjälper oss att hålla efter de andra glupska sniglarna genom att de äter upp deras ägg. Sen är dom ganska vackra dom där Pantersniglarna och dom är inte så många.
När vi väl samlat in de sniglar vi önskar bli av med så saltar vi på dom och så dom dör i rödaste rappet.


Sen är det skönt med en liten promenad i trädgården med då kvällen bjuder på sköna dofter som t.ex doften av Kaprifol som nu börjar sakta blomma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *