Gå till innehåll

Mycket fix vid nytt boende

Det finns alltid mycket att fixa när man skaffar ett nytt boende. Det ska möbleras, göras små ändringar än här en där, fixa till trädgård, ordna planteringar, häckar och staket. Ja, det blir en hel del.

För Alvins kommande säkerhet, och för egen trivsel, så gäller det att ordna även den yttre miljön så att Alvin inte irrar sig ut utanför tomten. Detta ordnas med både staket och häck.
Det är då skönt att ha goda ”svärföräldrar”, Monica och Inge, som villigt ställer upp, dels med att passa Alvin samt att hjälpa till att hugga i med en det ena – än det andra. Ja, utan dom så hade allt tagit mycket längre tid att fixa till huset och tomten här i Dalstorp.

Inge hjälper till att sätta upp staket

(Det skall väl även påpekas att de var till stor glädje och nytta under själva inflyttningsveckan då Alex och jag fick mycket hjälp, och då kanske speciellt med montering av nya möbler)

Huset är i stort sätt färdigt när det gäller möbler och möblering. Trädgården har fått några planteringar och staket och häck färdigställts. Det har tagit sin tid men ändå gått ganska snabbt. Helt färdigt blir det väl aldrig, finns alltid något att fixa – men det är ju lite av charmen med ett hus.