Ja, ja om man kan kalla den här sommaren för sommar. Varmt och kallt om vart annat, sol och regn och en massa getingar när solen tittar fram.

Men man får se positivt på det hela, man slipper vattna så ofta då regnet sköter det och getingarna håller sig borta. Nog kan det vara skönt med att vara inne i stugvärmen när det är kallt ute och regnet öser ner. Ett och annat skådespel har regnvädret bjudit på, för så mycket åska och blixtrar som det varit i sommar var nog länge sedan det var och då är det skönt inne och stå och titta på vädrets skådespel. 

Men nog har det varit sköna dagar med med sol värme och bad, både i poolen och i sjöar.

Härliga besök av släktingar som ibland har övernattat några dagar. Att få tillfälle att ha båda sina söner hos sig några dagar är underbart.

Och tur med vädret hade vi både på midsommar då vi var på Hofsnäs och på medeltidsdagarna på Torpa Stenhus. Vi har ju även kunnat cyklat omkring i och omkring Dalstorp. Lite mindre tur med vädret hade vi då vi fick åka med Richard i en av hans fina bilar och fika på Hofsnäs.

Växtligheten i trädgården har varit lite si och så med, men lite blomstrande fägring har den bjudit på liksom lite frukt och bär.

I övrigt har livet varit ganska gott för Alvin och mig här i vårt älskade Dalstorp, ja förutom att Alvin de sista veckorna gått med gipsad arm efter ha fått en spricka i underarmsbenet. 

Nu väntar vi in hösten och hoppas att den kommer bli fin.

Nog har vi det allt bra här i Dalstorp, även om det är regnigt så har vi solsken i våra sinnen.