Gå till innehåll

Lite om bloggen

Om mig som Dalstorpsbo, om Dalstorp med omnejd och lite om Västergötland- Sveriges vagga.

Denna blogg börjar med mitt liv som Dalstorpsbo.

Efter att mer eller mindre flytt från storstaden Stockholm till landsbygden Dalstorp så har jag börjat skriva lite om mitt liv som Dalstorpsbo.

Visst är det en stor förändring i ens liv, både på gott och ont, när man efter lite mer än 60 år lämnar storstadslivet och börjar leva i ett mindre samhälle.

Men så är det i livet, nya vägar som leder till nya mål - nya oskrivna blad öppnas i livets bok, liksom med bloggen, nya blad lite då och då.

Varför just Dalstorp?
Dels för möjligheten att kunna få ett stort hus med stor trädgård för en mindre kostnad som gör det möjligt att slippa skulder, dels för att det ger, inte bara mig och min son Alvin, möjlighet att växa upp på en mindre och trygg ort och även en möjlighet att ta ut förtidspension och kunna ägna all min tid åt Alvin. 
Ja det finns många fler fördelar som man nog förstår genom att följa denna blogg.

Dalstorp, sevärdheter i närområdet och Sveriges vagga Västergötland.
Men bloggen handlar inte bara om oss, här samlar jag en hel del fakta om Dalstorp och dess historia och lite om Västergötlands historia - Sveriges vagga.

Så välkomna att följa med mig på mitt nya liv som Dalstorpsbo, följa med tillbaka i historian om flydda dagar runt Dalstorp, Västergötland och dess närområden.

 

Ola Hassbring

Husets huvudentré

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *